Få vakker hud med revolusjonerende hudkrem

Bruken av snegleserum i hudpleieprodukter er supertrendy og har eksplodert i Sør-Amerika og Asia. I tillegg har Hollywood omfavnet snegleserumet og sneglebølgen brer seg nå over Europa.

Snail Care Face Cream er en håndlaget dag- og nattkrem til ansiktet, og inneholder 20 % høykonsentrert organisk snegleserum fra sneglen Helix Aspersa, også kjent som hagesneglen fra det franske kjøkken. Serumet (som er rikt på proteiner og antioksidanter) ble sneglen utstyrt med fra naturens side, for å beskytte seg og huset sitt for skader fra stein og andre røffe overflater i naturen. Kliniske studier viser at serumet også inneholder noen av naturens beste og reneste dermatologiske skatter.

Hollywood har trykket snegleserum til sitt bryst og da det ble kjent tidlig i år at Katie Holmes sverger til snegleserum, eksploderte salget av slike produkter i Storbritannia og har økt med 60% hittil i år. Escargot har også fått en kjendis som elsker produktene, Susannah Constantine fra tv-serien Trinny og Susannah.

Snail Care by Escargot Norway har allerede fått en del oppmerksomhet i media, både avis og radio (for det meste lokalpresse), samt livsstilsmagasiner, og der er flere tv-redaksjoner som har vært i kontakt.


Få vakker hud med den revolusjonerende hudkremen snail care

Andre supertilbud

Supertilbud 5667590805233914593

Legg inn en kommentarDefault Comments

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger. Velg over om du ønsker å kommentere gjennom blogger eller gjennom facebook.

emo-but-icon

Følg med

Populært

Utvalgt

Gave ide

Rabattkoder



10% rabatt
10% rabatt til alle nye SixBondStreet kunder
Rabattkode: Velkommen10
Rabattkoden gjelder første gang kjøp. Ingen minste ordresum og er gyldig t.o.m. 20.10.15



item